İzmir Valisi Kıraç: "İstatistiklere Göre, Büyükşehirler Ve Diğer Şehirlerdeki En Fazla Suç Oranı Düşüşü İzmir'de Yaşanıyor"

İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, büyükşehirler ve diğer şehirlerdeki istatistiklere göre en fazla suç oranı düşüşünün İzmir'de yaşandığını

İZMİR (A.A) - İzmir Valisi Cahit Kıraç, büyükşehirler ve diğer şehirlerdeki istatistiklere göre en fazla suç oranı düşüşünün İzmir'de yaşandığını söyledi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden ve görev yerleri değiştirilen rütbeli personel için İzmir Valiliği'nde tören düzenlendi.

Törende konuşan Vali Cahit Kıraç, emniyet müdür yardımcılığı ile şube müdürlüğüne atananlarla 48 kişinin terfi ettiğini, bu kapsamda 24 şube müdürünün de görev yerinin değiştirildiğini belirterek, emniyet personelinin, 8 aydır İzmir'de görev yapan Emniyet Müdürü Ali Bilkay'ın koordinesinde kentin huzuru için özveriyle görev yaptığını bildirdi.

Reklam
Reklam

İzmir'in huzuru ve asayişinin sağlanmasında 12 bin kişilik emniyet personelinin görev yaptığını, kentin suç istatistiklerinde önemli düşüş yaşandığını bildiren Kıraç, "İstatistiklere göre, Büyükşehirler ve diğer şehirlerdeki en fazla suç oranı düşüşü İzmir'de yaşanıyor. Emniyet ve asayişte istediğimiz oranlara yaklaştık. İzmir'deki huzurun ve güvenin bozulmasına müsaade etmeyiz" dedi.

Vali Kıraç, MOBESE hizmetlerine yönelik soru üzerine de kameralı izleme sisteminin kurum çalışmalarının tamamlandığını, sistemin en donanımlı yazılım ve fonksiyonel özelliklerle İzmir'de hizmet verdiğini bildirdi.

Kameralı izleme sistemini trafik ve asayiş hizmetlerinde yaygınlaştıracaklarını vurgulayan Vali Kıraç, "Kamera sayımız 352'ye yaklaştı. İzmir, Türkiye'nin en nitelikli MOBESE sistemine sahip kenttir" diye konuştu.

Kıraç, Ramazan ayının, emniyet personeli ve İzmir halkı için de hayırlı geçmesini diledi.

Emniyet Müdürü Ali Bilkay da verdikleri hizmetlerle İzmir'deki asayiş ve güvenlik hizmetlerinin daha iyi noktaya ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyhan Kurtman / Medat Şenay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: