İzmir Valisi Kıraç'ın acı günü

İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın lösemi hastası kız kardeşi Münevver Karabulut'un (50) cenazesi, Elazığ'da toprağa verildi.

Tedavi gördüğü İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden Karabulut'un cenazesi, uçakla Elazığ'a getirildi. Karabulut için İzzetpaşa Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

İl Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı namazın ardından Karabulut'un cenazesi, merkeze bağlı Hıdırbaba köyünde defnedildi. Cenazeye, Karabulut'un kardeşi İzmir Valisi Cahit Kıraç, ailesi ve yakınları ile Elazığ Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu,Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu,Ak Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez,daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Vali Kıraç'ın ilik bağışında bulunduğu Münevver Karabulut, yaklaşık 1 yıldır lösemiyle mücadele ediyordu. 3 çocuk annesi Karabulut'un 2 de torunu bulunduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz