İzmir Ve Ankara'da Eş Zamanlı Operasyon

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, iş takipçiliği yapan...

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, iş takipçiliği yapan biri avukat toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Yapılan ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, bir yıldır teknik takibe aldıkları biri avukat 8 kişi hakkında sabah saatlerinde operasyon başlattı. Ankara ile İzmir'de polis, yaptığı eş zamanlı operasyonda zanlıların evlerine baskın düzenledi. Zanlılar gözaltına alınırken, evlerinde arama yapıldı. İzmir Adliyesi'nde görülen ve Yargıtay'a giden dosyalar ile ilgili iş takipçiliği yaptığı belirtilen kişilerin, bunun karşılığında yüksek miktarda para aldıkları tespit edildi. Kaçakçılık Organize Müdürlüğü'nde şüphelilerin sorgusu sürerken, soruşturmanın genişleyebileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir yıldır teknik takip yapılan operasyonu doğrulayan İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, "Operasyon Ankara ile İzmir'de eş zamanlı düzenlendi. Yapılan operasyonda gözaltına alınanlar arasında bir avukat var. Emniyet konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: