İzmir'de 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

1 Mayıs’ı Gündoğdu Meydanı’nda kutlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Taşerona ve taşeronlaşmaya karşıyız....

1 Mayıs’ı Gündoğdu Meydanı’nda kutlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Taşerona ve taşeronlaşmaya karşıyız. Biz emeğin özgürlüğü için mücadele veriyoruz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gündoğdu Meydanı’nda emekçilerle kutladı. Başkan Kocaoğlu, meydanda toplanan binlerce kişinin alkışları ve destek sloganlarıyla karşılandı. İzmir’in, demokrasinin ve hoşgörünün kenti olduğunu, emeğe, insana, gence, çocuğa, kadına sahip çıktığını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, şunları kaydetti: “Bugün 1 Mayıs işçinin emeğin, dayanışmanın bayramı, İzmir’de biz hep birlikte bütün hemşehrilerimizle birlikte, Gündoğdu Meydanı’nda, halkın meydanında 1 Mayıs’ı kutluyoruz."

Reklam
Reklam

İstanbul’daki olaylara çok üzüldüğünü ifade eden Kocaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "1 Mayıs kutlamalarının çok önemli olduğuna inanıyorum. 1 Mayıs’ı düzenleyen kurumlar bu sene taşeronla mücadeleyi gündemlerine aldı. Biz de taşerona ve taşeronlaşmaya karşıyız. Onun mücadelesini veriyoruz. Biz emeğin özgürlüğü için mücadele veriyoruz. Emeğin hak arama mücadelesi ve 1 Mayıs kutlu olsun.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: