İzmir'de 21. Ulusal Biyoloji Kongresi Yapılacak

İZMİR (A.A) - Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen 21. Ulusal Biyoloji Kongresi'nin (uluslararası katılımlı), 3-7 Eylül tarihlerinde

İZMİR (A.A) - Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen 21. Ulusal Biyoloji Kongresi'nin (uluslararası katılımlı), 3-7 Eylül tarihlerinde Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar-MÖTBE Kültür Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

Ege Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'deki çeşitli üniversitelerin Biyoloji bölümleri ve diğer bölümlerinden yaklaşık bin 800 akademisyenin katılacağı kongrede bin 489 akademik sunumun yapılacağı kaydedildi.

Kongrede, yurt dışından 6, yurt içinden de 11 çağrılı konuşmacının alanlarıyla ilgili güncel konuşmalarının yanı sıra, 273 sözlü ve bin 199 adet de poster bildiri sunulacak.

Reklam
Reklam

Katılımcılara Ege Üniversitesi'nin Tabiat Tarihi Müzesi, Botanik Bahçesi ile İzmir Kuş Cenneti ve İzmir'in tarihi ve turistik yerlerini gezme ve görme fırsatı da sağlanacak.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: