İzmir'de 22 kg. esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltında

İzmir Narkotik Polisi tarafından düzenlenen operasyonda esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi...

İzmir Narkotik Polisi tarafından düzenlenen operasyonda esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Karabağlar ilçesindeki bir evde, yüklü miktarda esrar maddesi bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine mahkemeden arama izni alan ekipler, 20 yaşındaki A.K.'nin yaşadığı eve sabaha karşı operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, 22 kilo 80 gr. esrar maddesi ele geçirildi. Narkotik Büro Amirliği'ne götürülen A.K.'nin, susma hakkını kullandığı ve ifade vermediği ileri sürüldü. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan poliste kaydı bulunduğu belirlenen zanlı A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz