İzmir'de 64 acemi kasap kendini yaraladı

İzmir'de kurbanını kendisi kesmek isteyen çok sayıda vatandaş, dikkatsizlik sonucu kendilerini yaraladı. Şehrin 6 büyük...

İzmir'de kurbanını kendisi kesmek isteyen çok sayıda vatandaş, dikkatsizlik sonucu kendilerini yaraladı. Şehrin 6 büyük hastanesine yakınları tarafından getirilen 64 acemi kasap, acil servislerde tedavi altına alındı.
Erken saatlerden itibaren kesim yerlerine akın eden vatandaşlardan bazıları, kesim işini kasaba yaptırmak yerine aldıkları kurbanları kendileri kesmek istedi. Vatandaşlardan bazıları, kurban keserken el ve ayaklarından kendilerini yaralarken, bir vatandaş da kurbanlık hayvanın altında kalarak yaralandı.
İzmir'de Atatürk Eğitim ve Araştırma, Bozyaka Eğitim ve Araştırma, Tepecik Eğitim ve Araştırma, Alsancak Devlet, Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi gibi büyük hastanelere kurban kesimi sırasında kendilerini hafif şekilde yaralayan 64 kişi başvurdu.
Hastanelere başvuran vatandaşların tamamının durumunun iyi olduğu ve gerekli tedavilerinin yapıldıktan sonra taburcu edildikleri öğrenildi.
Uzmanlar, kurban kesimi konusunda tecrübesi bulunmayan vatandaşların kurban kesim işini kasaplara bırakmasını tavsiye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz