İzmir'de Askeri Aracın Geçişi Sırasındaki Patlama

İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, Foça'da askeri üssün bulunduğu alana giden araca yönelik ilk bombalı saldırının ardından

İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, Foça'da askeri üssün bulunduğu alana giden araca yönelik ilk bombalı saldırının ardından yaralılara yardım için giden itfaiye ekibinin bölgeye ulaşmasıyla ikinci bir patlamanın olduğunu belirterek, saldırıda iki kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

Kocaoğlu, Foça'da meydana gelen terör saldırısının ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Bölgede gazetecilere açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, terörün her geçen gün tırmandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bugün Foça'da askeri üssün bulunduğu alana giden araca bomba patlatılıyor, ardından yaralıları kurtarmak için giden itfaiye ekibine yönelik ikinci bir bomba patlatılıyor. Terörü şiddetle kınıyorum. Yaralı 8-10 arkadaşımıza da acil şifalar diliyoruz.

Siyasilerden rica ediyorum, bütün siyasiler, Türkiye'nin en önemli sorunu teröre kilitlenip, tek gündem olarak terörü almaları, bütün siyasi ve devlet birimlerinin bir araya gelip terör sorununu çözmesinin gerekli olduğuna inanıyorum. Tüm millette bunu istiyor. Her sabah şehit haberleri ile uyanmak istemiyoruz. Bugün şehit ailelerimizin evine ateş düşüyor, yarın hangimizin evine ateş düşeceği belli değil."

Muhabir: Emre Umurbilir - Seyhan Kurtman / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: