İzmir'de Askeri Aracın Geçişi Sırasındaki Patlama-CHP İzmir Milletvekilleri, Ortak Basın Toplantısıyla Terörsorununa Çözüm Bulunması Çağrısında Bulundu

İZMİR (A.A) - CHP İzmir milletvekilleri, terör sorununa çözüm bulunması çağrısında bulundu.

İZMİR (A.A) - CHP İzmir milletvekilleri, terör sorununa çözüm bulunması çağrısında bulundu.

CHP milletvekilleri Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu ve Aytun Çıray, Foça'da askeri aracın geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin CHP Parti Meclisi Üyesi Nazik Işık, İl Başkanı Ali Engin ve bazı belediye başkanları ile birlikte Foça Belediyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Milletvekilleri adına konuşan Alaattin Yüksel, terör nedeniyle her gün şehit verir hale gelindiğini ifade ederek, "Sorunun çözümü TBMM'dir. CHP olarak ne adım varsa atmaya hazırız. 30 yıldır akan kanı durduralım" dedi.

Reklam
Reklam

Yüksel, CHP'nin talebiyle 14 Ağustos'ta olağanüstü olarak toplanacak TBMM'de yapılacak olan oturuma, tüm siyasi partilerin icabet etmesi çağrısında da bulundu.

Toplantıda, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da "patlamanın meydana geldiği yolun, güvenlik nedeniyle kısa bir süre öncesine kadar trafiğe kapalı olmasına karşın son dönemde genel ulaşıma açılmasına" yönelik vatandaşların tepkilerinin hatırlatılması üzerine, iddia ve tepkilerin aksine yolun uzun süredir açık olduğunu söyledi.

Muhabir: Seyhan Kurtman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: