İzmir'de borç intiharı

İZMİR (İHA) - İzmir'de bir firmada pazarlamacı olarak çalışan kişi, şirkete ait araçta tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

İzmir'de, bir madeni yağ firmasında pazarlamacı olarak çalışan Ünsal Karakaya (39) şirkete ait araçta başına tabancayla ateş ederek intihar etti. Karakaya, araçta bıraktığı intihar mektubunda, işlerinin bozulduğunu ve borcu da olduğu için intihar ettiğini yazdı.

Olay dün akşam Bayraklı Vapur İskelesi yanındaki otoparkta meydana geldi. Sabah saatlerinde otoparka gelen vatandaşlar, bir kişinin kucağında silahla, kanlar içinde, 35 AC 588 plakalı araçta bulunduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede, otomobildeki Ünsal Karakaya'nın 7.65 mm. çapındaki ruhsatsız silahla intihar ettiğini belirledi. Karakaya'nın intiharından önce yazdığı ve hız göstergesi paneline bıraktığı intihar notunda "Hiç kimseyle husumetim yok. Hiç kimse suçlu değil. Sadece yaşadığım olaylar ve işyerimi kaybetmem, borçları ödeyememden dolayı" ifadeleri görüldü. Yapılan araştırmada, Karakaya'nın, 5 ay önce bu firmaya girdiği, daha önce bir şirketin Ege Bölge Müdürlüğü'nü yaptığı ancak, işlerinin kötü gitmesi nedeniyle borca girdiği tespit edildi. Karakaya'nın olay yerine gelen kardeşi Yılmaz Karakaya, sinir krizi geçirdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, Karakaya'nın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam