İzmir'de CHP coşkusu

İZMİR (İHA) - Yerel seçimlerde zafer kazanan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk olarak CHP İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

Partililerle birlikte İl Seçim Kurulu'na geçen Kocaoğlu, buradan konvoy eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na geçti. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan CHP'liler seçim zaferini coşkuyla kutladı. Ellerine bayraklarını alan partililer şarkılar eşliğinde dans ederek geç saatlere kadar eğlendi. Kutlamaya katılan vatandaşlara hitap eden Kocaoğlu, seçim kampanyasının İzmir'de centilmence geçtiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Bize öyle bir sorumluluk, omuzlarımıza öyle bir yük yüklediniz ki, sizlere layık olmak için daha da fazla çalışmalıyız. İzmir'den yanan ışık tüm Anadolu'yu aydınlatacak. Aydınlığın, çağdaşlığın, demokratlığın, insan sevgisinin merkezi olan İzmir, Türkiye'nin de kendisi gibi olmasını sağlamak için çalışacak, çalışacak, çalışacak. İzmir çok büyük bir sınavdan geçti. Bu sınavı hep birlikte verdik."

Reklam
Reklam

10. Yıl ve İzmir Marşı eşliğinde meydana kurulan dev ekrandan Kocaoğlu'nun görüntüsü yansıtıldı. Bazı partililer araç konvoyu oluşturarak kent turu yaparak sabahın ilk ışıklarına kadar gönüllerince eğlendi.