İzmir'de dehşet saçan gaspçı henüz bulunamadı

İzmir'de bir otelin 7. katındaki otoparka arabasını almaya giden Özlem Tosun'u (33) silahla tehdit ederek...

İzmir'de bir otelin 7. katındaki otoparka arabasını almaya giden Özlem Tosun'u (33) silahla tehdit ederek elektroşoklu copla döven, el ve ayaklarını bağlayıp otomobile bindirerek kaçırmak isteyen zanlı, aradan dört gün geçmesine rağmen hâlâ yakalanamadı. Zanlının yakın plan fotoğraflarını elde eden ve kimliğini belirleyen polis, yakalamak için özel bir ekip kurdu. Olayla bağlantılı olabilecekleri iddiasıyla yaklaşık 50 kişi gözaltına alındı.
Konak ilçesi Çankaya semtinde, 4 Ekim 2011 tarihinde beş yıldızlı bir otelin otoparkındaki arabasını almaya giden evli ve bir çocuk annesi eğitimci Tosun, kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğrayarak yaralanmış, el ve ayakları bağlanarak kaçırılmak istenmişti. Olayın ardından güvenlik kameraları görüntülerini toplayan polis, zanlıya ait birçok yakın plan fotoğraf karesi elde etti. Kimliği de belirlenen zanlıyı yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki Gasp, Cinayet ve Huzur Timi elemanlarından oluşan özel bir ekip kuruldu. Olayla bağlantılı olabileceği iddiasıyla ihbarlar sonucu gözaltına alınan 50 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Zanlının İzmir dışına kaçma ihtimalini de gözönünde bulunduran polis, diğer illerin emniyet müdürlüklerine fotoğrafını göndererek yakalanması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz