İzmir'de Dolandırıcılık Iddiası

İZMİR (AA) - Bornova ilçesinde bir fatura ödeme merkezinde çalışan gişe görevlisi, tahsil ettiği paraları hesabına geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

İZMİR - Bornova ilçesinde bir fatura ödeme merkezinde çalışan gişe görevlisi, tahsil ettiği paraları hesabına geçirdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Altındağ Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden vatandaşlar, Fazılpaşa Caddesi'ndeki tahsilat merkezine elektrik, su, telefon ve internet faturalarını yatırmalarına rağmen, fatura ödenmediği bilgisinin kendilerine geldiğini ve mağdur olduklarını belirterek şikayette bulundu. Konuyla ilgili inceleme başlatan polis, tahsilat merkezinde gişe görevlisi olarak çalıan R.B'yi gözaltına aldı. R.B. hakkında, parayı almasına rağmen faturalarını ödemediği iddiasıyla 39 kişinin şikayetçi olduğu öğrenildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde sorgusu tamamlanan R.B. "Güveni Kötüye Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: