İzmir'de döviz bürosunu soyan gaspçılardan üçü tutuklandı

İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtinde bulunan Efes Döviz bürosunun sahibini öldürerek soygun yaptığı iddia edilen...

İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtinde bulunan Efes Döviz bürosunun sahibini öldürerek soygun yaptığı iddia edilen M.Y. (42) ile ona yardım ve yataklık ettikleri iddia edilen 3 arkadaşı adliyeye sevkedildi. Zanlılardan M.Y. ile birlikte iki arkadaşı tutuklanırken, bir kişi ise tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen soyguncu M.Y. (42) ile kaçmasına yardım ettiği öne sürülen arkadaşları H.A. (37), S.T. (30) ve M.U. (29) Cumhuriyet Savcısı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedildi. Mahkeme, M.Y, H.A. ve S.T.'nin tutuklanmasına, M.U.'nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi.

Reklam
Reklam

Çankaya semti Gazi Bulvarı'nda bulunan Efes Döviz bürosuna müşteri gibi gelen M.Y, işyeri sahibi Hasbi Tıriş'i göğsünden silahla vurmuş, tehdit ettiği çalışanların poşete bir miktar para koyması üzerine koşarak kaçmıştı. Hastaneye kaldırılan Tıriş kurtarılamamıştı. Polis olay sonrası M.Y. ile birlikte ona yardım ettiği iddiasıyla 3 arkadaşını da gözaltına almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz