İzmir'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Davut CAN / İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 14 kilogram esrar ile 538 kök hinkeneviri ele geçirildi.

Davut CAN / İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 14 kilogram esrar ile 538 kök hinkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.
İzmir il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Mahallesi Torlak mevkiindeki bir evde B.A. ve M.A.'nın uyuşturucu madde elde etmek amacıyla hintkeneviri yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Söz konusu adrese gelen ekipler, drone destekli operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 14 kilogram esrar, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 elektronik terazi ile evin yanındaki bağ sahasında 538 kök hintkeneviri ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan B.A. ve M.A., sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: