İzmir'de gasp iddiası

İzmir'in Bornova ilçesinde, tansiyon cihazı tanıtma bahanesiyle girdikleri evlerde bir kadının altın takılarını gasbeden, iki kadının da ziynet eşyasını gasbetmeye çalışan 2 kişi yakalandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, tansiyon cihazı tanıtma bahanesiyle girdikleri evlerde bir kadının altın takılarını gasbettiği, iki kadının da ziynet eşyasını gasbetmeye çalıştığı ileri sürülen iki kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polise başvuran Gülten Zengin, Çamdibi semti 1072. Sokak'taki evine gelen iki kişinin tansiyon cihazı tanıtma bahanesiyle içeri girdiğini, daha sonra tabanca çıkaran zanlıların koli bandıyla ellerini bağlayıp ağzını kapattığını ve altın takılarını alıp kaçtığını söyledi.

Reklam
Reklam

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

Bu arada, Karabağlar ilçesi 3871. Sokak'ta Emine Angı'nın, Eskiizmir semtinde Yeter Çınar'ın evlerine de aynı şekilde girilerek gasp teşebbüsünde bulunulduğu belirlendi.

Emine Angı'nın zanlılardan birinin kolunu ısırması, Yeter Çınar'ın kocasının müdahale etmesi üzerine iki zanlının kaçtığı tespit edildi.

Polis, zanlılar A.İ. (19) ile E.D'yi (24) gözaltına aldı.

(SER-BAH-HAN)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz