İzmir'de Hırsızlık Girişimi Iddiası

İZMİR (A.A) - Urla ilçesinde, yalnız yaşayan 67 yaşındaki kadın, gündüz evine giren şüpheliyi köpek gibi ses çıkarıp yastıkla kovalayarak

İZMİR (A.A) - Urla ilçesinde, yalnız yaşayan 67 yaşındaki kadın, gündüz evine giren şüpheliyi köpek gibi ses çıkarıp yastıkla kovalayarak yakalanmasını sağladı.

Alınan bilgiye göre, Torasan Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan B.Ü, 11.00 sıralarında duyduğu sesler nedeniyle uyandığında, yatak odasının girişinde elinde balık dolu poşet olan Y.B'yi (22) fark etti.

Şüpheliyi korkutmak için köpek gibi ses çıkaran yaşlı kadın, şüpheli Y.B'nin, eline geçirdiği yastıkla kovalayıp evden çıkmasını sağladı ve polise haber verdi.

Reklam
Reklam

Emniyet güçlerinin, Torasan Mahallesi çevresinde yaptığı çalışmalar sonunda şüpheli Y.B. yakalandı.

B.Ü. tarafından teşhis edilen ve 7 suç kaydı olduğu bildirilen Y.B'nin, dün hırsızlık suçundan yatmakta olduğu cezaevinden tahliye edildiği, bir arkadaşından aldığı balıkları kapı kapı dolaşarak sattığı öğrenildi.

Urla Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasından sonra mahkemeye sevk edilen şüpheli Y.B, 6 ay adli kontrol cezasına çarptırılıp serbest bırakıldı.

Muhabir: Göksel Kayseri / Binnaz Ersoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: