İzmir'de Kaçak Akaryakıt Operasyonu

İzmir'in Bornova ilçesinde düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda, özel düzenekli bir tank ve 3 bin 300...

İzmir'in Bornova ilçesinde düzenlenen kaçak akaryakıt operasyonunda, özel düzenekli bir tank ve 3 bin 300 litre yağ ele geçirildi.

İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu Işıkkent semtinde kamyon ve diğer araçlara kaçak akaryakıt satıldığını tespit etti. Düzenlenen operasyonda, kaçak akaryakıtın pet tanklarda saklandığı ve özel düzenekle araçlara yakıt servisi yapıldığı belirlendi. Ele geçirilen 3 bin 300 litre yakıt ve düzeneklere el koyuldu. İşyerinde bulunan M.Y., A.K. ve Y.Y. hakkında ise 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı. Piyasa değerinin altında satılan akaryatın, 10 numara yağ olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin 2012 yılı içinde yaptığı operasyonlarda, toplam 20 ton kaçak akaryakıtla bunların aktarımında kullanılan pompa ve özel düzenekler ele geçirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: