İzmir'de Kaçak Cep Telefonu Operasyonu

İZMİR (AA) - İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda iki yolcunun bagajında 175 bin lira değerinde gümrük kaçağı cep telefonu ve tablet bilgisayar ele geçirildi.

İZMİR - İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda iki yolcunun bagajında 175 bin lira değerinde gümrük kaçağı cep telefonu ve tablet bilgisayar ele geçirildi. Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Adnan Menderes Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Dubai’den İstanbul aktarmalı kente gelen Türk vatandaşı K.B.’nin şüpheli hareketlerde bulunduğunu tespit etti. Bagajını teslim almayan K.B, yakalandı. Şüpheli K.B'nin ifadesinde, bagajını ağır olduğu için bıraktığını söylediği öğrenildi. K.B.’nin bagajında yapılan aramada, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 155 bin lira tutarında 168 cep telefonu, 44 cep telefonu kablosu ele geçirildi. Ekipler ayrıca ABD’den İstanbul aktarmalı İzmir’e gelen İ.Ö.Ö.’nün valizinde de 20 bin TL tutarında 10 cep telefonu ve 1 tablet bilgisayar ele geçirdi. Yolcularla ilgili işlem yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: