İzmir'de ki silahlı çatışmanın 3 zanlısı tutuklandı

İzmir'in Alsancak semti Meksika sokağında geçtiğimiz cuma gecesi yaşanan ve 1 kişinin ölümü, 3 kişinin...

İzmir'in Alsancak semti Meksika sokağında geçtiğimiz cuma gecesi yaşanan ve 1 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışma ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 zanlı sevkedildikleri adliyede tutuklandı.

Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen Y.C., H.T. ve İ.E.T. Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi. Üç zanlı, ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye gönderildi. Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan üç kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan olayla ilgili olarak gözaltına alınan iki kişinin de savcılığın talimatıyla emniyetten serbest bırakıldığı belirtildi.

Alsancak semti Meksika sokağındaki bir kafeteryada İdris T. ile Esat B. arasında kavga çıkmış, olayda İdris T. yaşamını yitirmiş, Esat B. ağır, yanında bulunan Y.C. ve kafeteryada müşteri olarak bulunan S.T. hafif yaralanmıştı. Polis, olayla ilgili olarak iki kişinin halen arandığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz