İzmir’de Kültür Ve Müzik Gecesinde’’urfa’’

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı İzmir Şubesi Ege Üniversitesi Atatürk Kültür...

Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı İzmir Şubesi Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediği tanıtım kültür ve müzik gecesinde Urfa’ya gönül verenleri bir araya topladı.

Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Korosu üyelerinden ve Türk Dünyası Korosu üyelerinden oluşan gurup gelen misafirlere Urfa sıra geceleri tadında unutulmaz bir konser verdi. Gözyaşlarını tutamayan misafirlerin, Şanlıurfa’yı merak eden gözlerin, coşku dolu alkışları ile tüm konuklar ayrılmak istemedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Ak Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Şurkav İstanbul Şubesi Başkanı Prof. Dr. Yakup Çelik, Urfa Dernekleri Başkanları, birçok Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Şehrin tanınan isimlerinden Naci İpek, Halil Çuhadaroğlu, Urfalılar, Urfa’ya gönül verenler ve birçok kişi katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz