İzmir'de Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

Mustafa OĞUZ/İZMİR, Konak İlçesi Karataş semtindeki Hacı Şakir Eczacıbaşı İlk ve Ortaokulu'nun dördüncü sınıf öğrencilerinin karne sevinci görülmeye değerdi. Öğrenciler

Mustafa OĞUZ/İZMİR, Konak İlçesi Karataş semtindeki Hacı Şakir Eczacıbaşı İlk ve Ortaokulu'nun dördüncü sınıf öğrencilerinin karne sevinci görülmeye değerdi. Öğrenciler mezun olma mutluluklarını öğretmenleri, sınıf arkadaşları ve aileleriyle paylaştı. Okuldaki tüm öğrenciler karnelerini alarak yaz tatiline çıktı. Öğrencilere, yaz tatilinde okumaları için kitaplar da hediye edildi.
MÜDÜR, ÖĞRETMENİNİN ELİNİ ÖPTÜ
Hacı Şakir Eczacıbaşı Ortaokulu'nda karne dağıtım töreninde duygusal anlar da yaşandı. Yıllar önce mezun olduğu okulda müdür olarak görev yapan Ömür Eyüp Kurum, yüzlerce öğrencinin önünde, kendisinin beden eğitimi öğretmenliğini yapan Hakan İskender Gürlek'in elini öptü. Kurum, "Mezun olduğum okulda öğretmenimle birlikte görev yapmanın mutlululuğunu yaşıyorum" dedi.
Okulda görevli beden eğitimi öğretmeni Hakan İskender Gürlek, daha önce öğrencisi olan, Okul Müdürü Ömür Eyüp Kurum'a, kendisinin hazırladığı simgesel karne ve üstün başarı belgesini verdi. Gürlek "Mesleğin en güzel tarafı, yetiştirdiğiniz öğrencileri güzel yerlerde görmek. Bu parayla pulla ölçülemez. Benim için de yetiştirdiğim, emek verdiğim bir öğrencimin yanında görev yapmak büyük bir mutluluk" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: