İzmir'de Okuma Şenliği

İzmir Karabağlar Fevzi Çakmak İlkokulu bahçesinde yapılan okuma şenliği ilgi gördü.Okul yöneticileri, veliler, Karabağlar İlçe...

İzmir Karabağlar Fevzi Çakmak İlkokulu bahçesinde yapılan okuma şenliği ilgi gördü.

Okul yöneticileri, veliler, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdür ve Şube Müdürleri okul bahçesini şenlik alanına çevirdi. Öğrenciler yurdun her yöresinden folklor gösterileri sergiledi ve oynadıkları skeçlerle duygu ve düşüncelerini ebeveynlerine aktardı.

Okulun Müdürü Ahmet Kaya, "okuldaki başarının İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ile birlikte öğretmen, veli ve öğrenci ilişkisinin sevgi ve saygıya dayalı, karşılıklı hoşgörü içerisinde yürütüldüğünü, 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında velilere, öğrencilere her türlü destek ve zeminin hazırlandığını" belirtti.

Reklam
Reklam

Kaya, bu tür etkinliklerin okul bahçesinde en güzel şekilde yapıldığını belirterek bundan dolayı öğretmenlere, velilere, öğrencilere ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Geceye katılan yaklaşık 2000 kişi, başarılı bir organizasyonu tamamlamanın mutluluğuyla dağıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz