İzmir’de Oryantiring Rüzgarı

Türkiye’de sporda kazanılan başarılarıyla adını duyuran Konak Belediyesi, uluslararası bir spor organizasyonu olan 2.İzmir Oryantiring...

Türkiye’de sporda kazanılan başarılarıyla adını duyuran Konak Belediyesi, uluslararası bir spor organizasyonu olan 2.İzmir Oryantiring Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen organizasyon, oryantiring sporcularına heyecanlı, mücadeleci ve eğlenceli üç gün yaşatacak.

Ocak ayından bugüne Türkiye Oryantiring Federasyonu yarışları ve özel yarışlardan 38 madalyayla dönen Konak Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring sporcuları da, Oryantiring Günlerinde yerlerini alacak.

Üç gün sürecek spor şöleninin ilk gününde, Konak Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde Patika - O adlı seminer gerçekleştirildi. 11-12 Mayıs tarihlerinde ise sporcular Konak Kemeraltı ve Foça’daki yarış alanlarında kıyasıya mücadele edecek. Konak Belediyesi, Ekin Koleji, Gediz Üniversitesi ve Foça Belediyesi’nin işbirliğinde düzenlenen 2.Oryantiring Günleri İzmir’e spor, sağlık ve enerji getirecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: