İzmir'de Sıcak Hava

İZMİR (AA) - İzmir'de, sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemler denerken, çocuklar da şehir merkezindeki su havuzlarını tercih etti.

İZMİR - İzmir'de, sıcak havadan bunalan vatandaşlar serinlemek için çeşitli yöntemler denerken, çocuklar da şehir merkezindeki su havuzlarını tercih etti. Hava sıcaklığının 35 dereceye ulaştığı kentte, vatandaşlar alternatif serinleme yöntemlerine başvurdu. Şehrin önemli yeşil alanlarından İzmir Kent Ormanı da deniz kıyısındaki ağaçların gölgesinde vakit geçirmek isteyenlerin tercihi oldu. Bazı çocuklar serinlemek için şehir merkezlerindeki süs havuzlarına girdi. Ramazan ayındaki sıcak hava, esnafı da değişikliklere yöneltti. Bazı işyeri sahiplerinin müşterilerini serinletmek için su damlası püskürten sistemler kurduğu gözlendi. Müşteriler alışveriş yaparken tavana kurulan sistemle serinletildi. Şehir merkezindeki su parkları, serinlemek isteyenlerin tercihi oldu. Haftasonu dolu olan parklara, haftaiçi olmasına rağmen yoğun ilgi oldu. Öğleye doğru havuzları doldurmaya başlayan vatandaşlar, akşam saatlerine kadar burada vakit geçirmeyi tercih etti. Dalga havuzu, kaydırak ve botlar da İzmirlilere, serinlerken eğlenme fırsatı verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: