İzmir'de Silahlı Soygun

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirsiz silahlı kişi, markette çalışan iki kadını darp edip odaya kilitledikten...

İzmir'in Bornova ilçesinde kimliği belirsiz silahlı kişi, markette çalışan iki kadını darp edip odaya kilitledikten sonra kasadan bin 400 lira alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre; Bornova ilçesi Evka-3 semti 124 Sokak'taki bir süpermarkete giren bir kişi, çalışanlar Özge V. ve Gülşen Y.'yi yanındaki tabancayla tehdit ederek marketin odasına kilitledi. Çalışanları etkisiz hale getiren şahıs, daha sonra marketin kasasından bin 400 lira aldı. Marketten çıkarken güvenlik kamera kayıtlarının bulunduğu harddiski yerinden söküp 50 metre kaçan şahıs, kayıtları yol kenarındaki çalılıklara attıktan sonra bölgeyi ateşe verdi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına el koydu.

Reklam
Reklam

Güvenlik güçleri, gaspçıyı yakalamak için harekete geçti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: