İzmir'de şüpheli çanta paniği

İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtinde metro duraklarına yakın bir noktada fark edilen şüpheli çanta polis...

İzmir'in Konak ilçesi Çankaya semtinde metro duraklarına yakın bir noktada fark edilen şüpheli çanta polis tarafından kontrollü olarak patlatıldı. Akşam iş çıkışı saatine denk gelen olay sırasında birçok vatandaş cep telefonuyla şüpheli çanta olayını görüntüledi. Fünyeyle patlatılan çantanın içinin boş olduğu anlaşıldı.
Çankaya semti Fevzipaşa Bulvarı üzerinde metro istasyonu durağına yakın bir noktada kaldırım üzerinde şüpheli bir çanta gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine ulaşan motosikletli yunus timleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra bölgeye bomba imha uzmanlarının gelmesini istedi. Kısa sürede olay yerine gelen bomba imha ekibinde görevli bir memur, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Polis, akşam iş çıkışı vakti olduğu için yoğun olan yaya trafiğini bölgeden uzaklaştırdı. Fünyeyle kontrollü olarak patlatılan çantanın içinin boş olduğu gözlendi. Bomba ekibinin çalışması sırasında, Fevzipaşa Bulvarı araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Öte yandan dün de Basmane Garı çevresinde görülen 2 şüpheli çantanın bomba imha uzmanı ekiplerce etkisiz hale getirildiği bildirildi. Çantalardan birinden türü belirlenemeyen toz malzeme çıktığı, incelenmek üzere laboratuvara gönderildiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz