İzmir'de Şüpheli Çanta Paniği

İzmir'in Konak ilçesinde yol kenarına bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından...

İzmir'in Konak ilçesinde yol kenarına bırakılan şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Üçyol Meydanı'nda akşam saat 20.30 sıralarında yol kenarında çanta olduğunu gören vatandaşlar, şüphelenerek durumu polise haber verdi. Olay yerine gelerek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bırakılan sahipsiz çantayı inceleyen polis ekipleri, yolu çift taraflı olarak araç ve yaya trafiğine kapattı. Çantanın içinde bomba olabileceği ihtimali üzerine uzman ekiplere haber verildi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelerek özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, şüpheli çantanın yanına giderek çantaya fünye yerleştirdi. Büyük gürültüyle patlatılan çanta boş çıkarken, çevredeki vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: