İzmir'de Şüpheli Kişide, Eroin Ele Geçirildi

İZMİR (A.A) - Karşıyaka ilçesinde, polisin şüphe üzerine üst araması yaptığı kişide 40 gram eroin ele geçirildi.

İZMİR (A.A) - Karşıyaka ilçesinde, polisin şüphe üzerine üst araması yaptığı kişide 40 gram eroin ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, saat 04.30 sıralarında Karşıyaka ilçe merkezinde gezen ve kendilerini fark edince uzaklaşmaya çalışan O.M'yi durdurdu.

Davranışlarından şüphelendikleri O.M'nin üst aramasını yapan ekipler, kemerin altına gizlenmiş bir poşetin düştüğünü fark etti. Polislerin yanlarında bulunan uyuşturucu kitinde yaptığı test sonucu poşette 40 gram eroin olduğunu belirledi. O.M. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Olay, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nce kısa süre önce kullanılmaya başlanan polis kıyafetinde taşınan mikro kameralar tarafından da kaydedildi.

Emniyet yetkilileri, düşük ışık koşullarında görüntü çekip ses kaydı yapabilen, kıyafet ya da araç üzerinde takılabilen portatif kameraların 15 ekipte denenmesine devam edildiğini bildirdi.

Muhabir: Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: