İzmir'de şüpheli paket korkuttu

İzmir'in Konak ilçesinde otobüs duraklarına bırakılan şüpheli paket korkuttu. Patlatılarak etkisiz hale getirilen paketten gıda maddeleri ve bayan kıyafetleri çıktı.

İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde otobüs duraklarına bırakılan şüpheli paket korkuttu. Patlatılarak etkisiz hale getirilen paketten gıda maddeleri ve bayan kıyafetleri çıktı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 17.00 sıralarında Alsancak semti Şehit Fethi Bey Caddesi üzerindeki durakta bekleyen vatandaşlar, sahipsiz bir paket görerek polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, durağın etrafına güvenlik amacıyla şerit çekti. Çevrede toplanan vatandaşlar merakla olan biteni izlerken, olay yeri araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, bomba imhada kullanılan robot yardımıyla durakta unutulan paketi patlatarak etkisiz hale

Reklam
Reklam

getirdi. Daha sonra özel kıyafetli bomba imha uzmanı paketin yanına giderek içindekileri inceledi. Paketin içinde süt, bisküvi ve bayan kıyafeti olduğunun anlaşılması üzerine vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Uzun süre kapatılan cadde yeniden trafiğe açılırken, seferlerini ertelemek zorunda kalan belediye otobüsleri de normal seyrine döndü.