İzmir'de Taciz Ve Kundaklama Iddiası

İzmir - Konak ilçesi Ege Mahallesi'nde, küçük yaştaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiaları üzerine bir kişi gözaltına alınırken, bu kişiye

İzmir - Konak ilçesi Ege Mahallesi'nde, küçük yaştaki kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiaları üzerine bir kişi gözaltına alınırken, bu kişiye ait otomobil kundaklandı.
Alınan bilgiye göre, Roman vatandaşların yaşadığı Ege Mahallesi'nde iş yeru bulunan M.G'nin (63), 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu ileri sürüldü. İddialar üzerine M.G. polis tarafından gözaltına alındı.
Olayın duyulmasının ardından M.G'nin aynı mahalledeki evinin önünde toplanan bir grup, park halindeki otomobilini ateşe verdi.
M.G'nin evine de sırçayan alevler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.
M.G'nin gözaltında olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: