İzmir'de tavuk yeme yarışması

İzmir'in ünlü eğlence mekanlarından Sokaki'de tavuk yeme yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılanlar, 500 YTL'lik ödül için kıyasıya tavuk yedi.

Mavişehir EGS Park'ta bulunan İzmir'in gözde eğlence mekanlarından Sokaki'de düzenledi yarışmacılar yarışma başlamadan önce adeta birer sporcu gibi ısınma hareketleri yaptılar yarışmanım başlama düdüğü ile birlikde tavuk yeme yarışmasında eğlenceli anlar yaşandı. 5 yarışmacı, önlerine konan 3 tavuğu 5 dakikada bitirebilmek için birbiriyle mücadele etti. 500 YTL'lik ödülü kazanabilmek için adeta önlerindeki tavuklara saldıran yarışmacılar, eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Reklam
Reklam

iki yarışmacı 5 dakiki içinde aynı miktarda tavuk yiyince berabere kaldılar. Bunun üzerine önlerine birer tavuk daha kondu ve yarışma tekrar başladı. Yarışacılar zaman zaman zor anlar yaşadı. Mücadele sonunda kimin ne kadar tavuk yediğine Sokaki'nin usta aşcıları karar verirken, 22 yaşındaki ögrenci Mehmet Demirağ, diğer rakipleri Özer Koşar, İdris Yıldız, Birol Demirci ve Başar Gürcan'ı eleyip 5 dakikada iki buçuk tavuk yiyerek 500 YTL'lik ödülün de sahibi oldu.