İzmir'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde hatalı solama yapan bir otomobil, seyir halindeki otobüse çarpıp karşı şeride geçtikten...

İzmir’in Konak ilçesinde hatalı solama yapan bir otomobil, seyir halindeki otobüse çarpıp karşı şeride geçtikten sonra taksiye çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 24.00 sıralarında Fatih Caddesi üzerinde bulunan Güneş Oteli önünde meydana geldi. Muharrem K. (48) yönetimindeki 35 R 9599 plakalı otomobil, Bornova’dan Konak yönüne seyrederken, önünde bulunan otobüsü sollamak için manevra yaptı. İddiaya göre, hatalı manevra yapan otomobil, Ali Reşit Kolcu yönetimindeki 35 ECF 77 plakalı otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen otomobil, Feyaz Bir Koçak (54) yönetimindeki taksiyle çarpıştı. Kazayı görenler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin her iki araçta bulunan Muharrem K., İbrahim Çorlak, Feyaz Bir Koçak ve Hakan Uyar’a müdahalesinin ardından yaralılar, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’e kaldırıldı. Durumu ciddi olan İbrahim Çorlak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavilerin devam ettiği bildirilirken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Muharrem K.’nin alkollü olduğu iddia edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: