İzmir'de Trafik Kazası: 2 Yaralı

İZMİR (AA) - İzmir'de seyir halindeki tırın dorsesindeki konteyner, kamyonetin üzerine düştü. Kamyonette sıkışan 2 kişi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

İZMİR kullandığı 35 AK 9890 plakalı kamyonetin üzerine düşen konteyner, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Konteynerin çarpmasıyla şoför mahalli ezilen kamyonetteki sürücü Alluş ile 14 yaşındaki Mazlum Akan araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen AKS 110 ekipleri tarafından kurtarılan Alluş ve Akan, ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Tır sürücüsü Alpay, olaydan sonra gazetecilere, yol kenarındaki çalışma nedeniyle şerit değiştirmek istediğini, bu sırada dorsede yüklü konteynerin dengesinin bozularak yola doğru düştüğünü anlattı. Kaza nedeniyle Karşıyaka - Bornova yolunda bir süre trafik akışı aksadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: