İzmir'de Uyuşturucu Operasyonları

İZMİR (A.A) - İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tire ve Torbalı ilçelerinde gerçekleştirdikleri iki operasyonda, toplam 92 kilo 305 gram

İZMİR (A.A) - İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tire ve Torbalı ilçelerinde gerçekleştirdikleri iki operasyonda, toplam 92 kilo 305 gram esrar ele geçirdi, biri kadın 4 kişiyi gözaltına aldı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çayırlı köyünde bazı kişilerin hintkeneviri yetiştirdikleri ve hasadını yaparak elde ettikleri esrarı piyasaya sürdükleri ihbarı üzerine takip başlattı.

Ekipler, takibin ardından uyuşturucu ekimi ve satışını yaptıkları iddiasıyla, E.Y., E.F.Y. ve R.Y'nin evleri ve bahçelerinde arama yaptı.

Reklam
Reklam

Aramalarda, E.F.Y. adlı kadının üzerinde 1 ruhsatsız silah ile 150 gram esrar, R.Y'ye ait bahçede ise çalıların arasına gizlenmiş çuvallar içerisinde 27 kilo 950 gram esrar ele geçirildi.

E.Y., E.F.Y. ve R.Y, uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Öte yandan, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında elde ettiği bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Torbalı ilçesi Dağkızılca Köyü Kemalpaşa yolu üzerinde S.S'nin kullandığı tırı durdurdu.

Narkotik köpeklerinin katılımıyla yapılan aramada, aracın şoför mahallinde gizlenmiş 64 kilo 205 gram esrar ele geçirildi.

S.S'nin gözaltına alındığı ve sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: