İzmir'de Uyuşturucu Operasyonu

İZMİR (A.A) - İzmir'de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda 31 kilo 45 gram esrar maddesi ele geçirildi, olayla ilgili 1'i

İZMİR (A.A) - İzmir'de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda 31 kilo 45 gram esrar maddesi ele geçirildi, olayla ilgili 1'i kadın 9 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotik ekipleri, 4 ay süren istihbarat çalışması ve teknik takibin ardından "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon başlattı.

Bornova ve Karşıyaka ilçeleri başta olmak üzere 18 ev ve iş yerine yapılan eş zamanlı baskınlarda 31 kilo 45 gram esrar maddesiyle, "meşe" diye tabir edilen satışa hazır 81 adet esrar ele geçirildi. Operasyonlara özel harekat polisi, narkotik köpekleri ve helikopter de destek verdi.

Reklam
Reklam

Operasyonda, 1'i kadın 9 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Ramazan Ercan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: