İzmir'de yangın

İZMİR (A.A) - İzmir'de evinde çıkan yangında dumandan etkilenen yatağa bağımlı yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

İZMİR (A.A) - İzmir'de evinde çıkan yangında dumandan etkilenen yatağa bağımlı yaşlı kadın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Karşıyaka'nın Alaybey Mahallesi'ndeki bir apartmanın 3. katında oturan yatağa bağımlı Müşerref Tunca ile kızı Sema Gökhan'ın evinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Salonda çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

Sema Gökhan ve olay yerine hızla gelen polis ekipleri, yatağa bağımlı Müşserref Tunca'yı, alevler odasına ulaşmadan balkona çıkarmayı başardı. Dumandan etkilenen yaşlı kadına ilk müdahale de ambulans ekiplerince balkonda yapıldı.

Reklam
Reklam

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer odalara sıçramadan söndürüldü. Müdahale sırasında polis ve ambulans ekiplerince balkonda korunan Tunca, daha sonra sedyeyle evden çıkarılarak Karşıyaka Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

Hasta annesiyle birlikte yaşayan Sema Gökhan da yaşadığı şok nedeniyle aynı hastaneye kaldırıldı.

Yangın nedeniyle evin salonu ve eşyalar kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesine çalışılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: