İzmir'de Yapımı Düşünülen Stat

İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, İzmir'deki stat projeleriyle ilgili olarak kulüp başkanlarıyla birlikte salı

İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, İzmir'deki stat projeleriyle ilgili olarak kulüp başkanlarıyla birlikte salı günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya geleceklerini bildirdi.

Yemişçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce kulüplerle yaptıkları toplantının ardından çıkan kararları Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'a ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'la paylaştıklarını, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a da bir mektup halinde kararları ilettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kılıç'ın kendisini telefonla aradığını kaydeden Yemişçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendisi bunlarla ilgili olarak gerekli talimatları verdiğini bana iletti. Biz de önümüzdeki salı günü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, kulüp başkanlarımızla birlikte 10 kişilik bir heyetle hem kendisine teşekkür etmek hem de teknik konularda yol haritasını ortaya koymak için Ankara'ya gideceğiz. Bu süreçte neler yapılacağını teknik ekiplerle konuşacağız."

Yemişçi, bugün İzmir'de bulunan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım'la bir kez daha görüştüğünü belirterek, "Bakanımız kulüplerin istekler doğrultusunda kendi bakanlığıyla ilgili olarak üzerine düşenlerle ilgili olarak gerekli talimatları verdiğini açıkladı. Katkılarından dolayı Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'na teşekkür ediyorum. Bu işin arkasında İzmirli bakanımızın da desteği ve emekleri var" diye konuştu.

Basketbolda, FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda yoluna devam eden Pınar Karşıyaka'nın dörtlü finale kalması durumunda organizasyonu İzmir'e aldırma düşüncelerinin olduğunu kaydeden Yemişçi, bu konuda Pınar Karşıyaka'ya gerekli desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: