İzmir'deki Cinayet

İZMİR (A.A) - İzmir'de, kocasının kullandığı otomobilde kabloyla boğularak yola atılan ve sonrasında bıçaklanarak öldürülen Hatice Çetin'in (20) katil zanlıları

İZMİR (A.A) - İzmir'de, kocasının kullandığı otomobilde kabloyla boğularak yola atılan ve sonrasında bıçaklanarak öldürülen Hatice Çetin'in (20) katil zanlıları olarak gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

Alnan bilgiye göre, gözaltına alınan koca O.Ç. (25), yeğeni B.Ö. (16) ve arkadaşı B.A.S. (17) adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan söz konusu 3 kişi tutuklandı.

Bayraklı ilçesinde babası tarafından "bir kişiyi öldürdüğü" iddiasıyla polise teslim edilen B.Ö'nün itirafları, İzmir-Çeşme otoyolunda 28 Ağustos Salı gecesi işlenen cinayeti ortaya çıkarmıştı.

Reklam
Reklam

Cinayet zanlısı olarak ifadesine başvurulan B.Ö'nün, yengesi Hatice Çetin'i dayısı ve arkadaşı B.A.S. ile birlikte öldürdüklerini, cesedini de İzmir-Çeşme otoyolu Urla geçişi kesimine attıklarını itiraf etmesi üzerine, kadının cesedi bulunmuştu.

Muhabir: Göksel Kayseri / Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: