İzmir'deki Kurumsal Dönüşüm ve Veri Tabanı çalışmaları değerlendirildi

İzmir İl Özel İdaresi ile Ege Üniversitesi (EÜ)'nin karşılıklı işbirliğiyle yürütülen "Kurumsal Dönüşüm ve Veri...

İzmir İl Özel İdaresi ile Ege Üniversitesi (EÜ)'nin karşılıklı işbirliğiyle yürütülen "Kurumsal Dönüşüm ve Veri Tabanı" çalışmalarının değerlendirme toplantısı yapıldı. Özel İdare Çınarlı Hizmet Binası’ndaki toplantıda, kurumlaşma ve en iyi şekilde kamu yararı üretmenin amaçlandığını belirtildi.
Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan İçöz, EÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof Dr. Haluk Soyuer, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Türker Susmuş. Özel İdare daire başkanları ve müdürleri katıldı. Genel Sekreter İçöz, çalışmaları desteklediğini ve çok önem verdiğini vurguladı. Dekan Soyuer ise Özel İdare ile EÜ arasında 13 Aralık 2010 tarihinde imzalanan protokol kapsamında, "Özel İdare'nin stratejik alanlarından öncelikli olanların belirlenmesi ve yol haritasının hazırlanması" maddesi üzerinde çalışmalar yapıldığını, mevcut durumun tespit edildiğini ve öncelikli entegre bilgi sistemine geçişin hedeflendiğini dile getirdi. Dekan Yardımcısı Susmuş, stratejik planlama ilişkileri hakkında bilgi verirken Doç. Dr. Jülide Kesken de stratejik planlamanın yönetim boyutu ve kamunun nasıl hizmet üreteceği üzerinde durdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz