İzmir'deki Römorkör Kazası

İZMİR (AA) - İzmir Valisi Mustafa Toprak, Alaybey Askeri Tersanesi'ndeki kazada 8 askeri personel ve 2 işçinin yaralandığını bildirdi.

İZMİR - İzmir Valisi Mustafa Toprak, Alaybey Askeri Tersanesi'ndeki kazada 8 askeri personel ve 2 işçinin yaralandığını bildirdi. AA muhabirinin telefonda görüştüğü Toprak, söz konusu tersanede onarılan "Değirmendere Römorkörü"nün havuzdan denize indirilirken henüz belirlenemeyen nedenle yan yattığını söyledi. Römorkörde bulunan 1'i astsubay 8 asker ve 2 işçinin yaralandığını ifade eden Vali Toprak, arama kurtarma çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti. Bu arada yan yatan geminin kurtarılması için İzmir Limanı'ndaki "TCDD Barbaros Yüzer Vinci"nin de tersaneye sevk edildiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: