İzmir'deki Sağanak

İZMİR (AA) - İzmir'de, 1 kişinin boğulmasına neden olan selde boğulma tehlikesi atlatarak hastaneye kaldırılan 3 kişiden 1'inin taburcu edildiği belirtildi.

İZMİR - İzmir'de, 1 kişinin boğulmasına neden olan selde boğulma tehlikesi atlatarak hastaneye kaldırılan 3 kişiden 1'inin taburcu edildiği belirtildi. Öğle saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle Boğaziçi caddesinde sele kapılan 3 kişinin İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi. Yaralılardan 49 yaşındaki Ercan Sever, su yutma, boyun, baş ve kol ağrısı şikayetleri nedeniyle gözlem altına alınırken oğlu ayaklarından hafif yaralanan 20 yaşındaki Berkay Sever'in pansumanın ardından taburcu edildiği öğrenildi. Hastaneye getirilen diğer yaralı 39 yaşındaki Neşet Bürcü ise el ve ayaklarındaki kısmi yaralanma nedeniyle gözlem altında tutulduğu kaydedildi. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri, hastanede gözlem altında bulunan 2 yaralının da hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisini paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: