İzmir'deki Şüpheli Ölüm

İZMİR (AA) -  Karabağlar ilçesinde 4 arkadaşıyla içki içip, uyuşturucu kullandıktan sonra hayatını kaybettiği öne sürülen gencin cenazesi toprağa verildi.

İZMİR için Poligon Semti'ndeki Hacı Arif Küçükakdoğan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Akhan'ın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Akhan'ın tabutuna Galatasaray bayrağı ve atkısı konuldu. Baba Adnan Akhan, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti. Kılınan namazın ardından Akhan'ın cenazesi, Urla Eski Mezarlığa defnedildi. Evin tek çocuğu olan Barışcan Akhan'ın özel bir üniversitenin hazırlık sınıfındayken kaydını dondurduğu ve üniversite sınavlarına hazırlandığı, bir lojistik firmasında çalıştığı öğrenildi. Barışcan Akhan'ın, evlerinde dört arkadaşıyla gece içki içip, uyuşturucu kullandığı, sabah fenalaşarak hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Akhan'ın arkadaşları, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz