İzmir'deki Uyuşturucu Operasyonu

İZMİR (A.A) - İzmir ve Diyarbakır'daki eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda dün gözaltına alınan 18 kişinin ev ve iş yerinde

İZMİR (A.A) - İzmir ve Diyarbakır'daki eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda dün gözaltına alınan 18 kişinin ev ve iş yerinde bir miktar uyuşturucu madde ile 1 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildi.

İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir il merkezi ve Menemen ilçesinin yanı sıra Diyarbakır'da dün yapılan eş zamanlı operasyonda 18 kişinin gözaltına alındı.

Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 3 kilo 545 gram, 5 içimlik ve 1 meşe esrar maddesi, 1 hassas terzi, 1 el yapımı 7,65 mm çapında tabanca, 14 tane 7,65 mm çapında fişek, 1 tüfek ve tüfeğe ait 1 fişek ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Operasyonda gözaltına alınan 18 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Ali Korkmaz / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: