İzmir’deki Yangınlar Kontrol Altına Alındı

İzmir'de üç ayrı yerde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.Bergama ilçesi ormanlık alanda bilinmeyen bir...

İzmir'de üç ayrı yerde çıkan orman yangınları kontrol altına alındı.

Bergama ilçesi ormanlık alanda bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü. Yangında yaklaşık 5 hektar alan zarar gördü.

İzmir-Manisa kara yolu Sabuncubeli mevkisinde çıkan yangın da ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında 100 dekar alan kül oldu.

Menderes ilçesi Tahtalı Barajı yakınlarında çıkan yangında da 5 dönümlük zeytinlik alanı zarar gördü. İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, İzmir’in çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınlarının kısa sürede kontrol altına alındığını bildirdi. Aydın, yangınlara 20 arazöz, 4 helikopter ve iki uçakla müdahale edildiği bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: