İzmir'deki Zincirleme Trafik Kazası-Kazada Hayatını Kaybeden Biri 7 Aylık Bebek, 3 Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi

İZMİR (A.A) - Ödemiş'te meydana zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren biri 7 aylık bebek 3 kişinin cenazesi, Birgi beldesinde defnedildi.

İZMİR (A.A) - Ödemiş'te meydana zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren biri 7 aylık bebek 3 kişinin cenazesi, Birgi beldesinde defnedildi.

Kazada yaşamını yitiren Mahmut Güvenç, damadı Ahmet Gençay ile 7 aylık Yağmur Gençay için Birgi Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazına, aileleri ve yakınlarının yanı sıra Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cenazeler, Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç tarafından kıldırılan namazın ardından, belde mezarlığında toprağa verildi.

Reklam
Reklam

Ödemiş-İzmir karayolunun 15. kilometresinde, Edip Kaba'nın kullandığı 09 TL 884 plakalı otomobil ile Mahmut Güvenç (59) idaresindeki 45 RS 692 plakalı otomobil çarpışmış, Hakan Aysin (36) yönetimindeki 35 GA 1269 plakalı otomobil de bu iki araca çarpmıştı.

Kazada, Mahmut Güvenç ile araçta bulunan damadı Ahmet Gençay (33) ve torunu 7 aylık Yağmur Gençay yaşamını yitirmiş, kızı Feride Gençay (21) ile diğer araçtakiler, Edip Kaba ve Hakan Aysin yaralanmıştı.

Muhabir: Dilek Özdemir / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: