İzmir'in göbeğinde çıplak adam şoku

İzmir Bornova'da, psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi, çırılçıplak sokakta dolaşmak istedi.

İzmir'in Bornova ilçesinde, oturduğu evin balkonuna yarı çıplak vaziyette çıkan genç adam daha sonra çırılçıplak evinden çıkıp İzmir sokaklarnda dolaşmak istedi.

Olay, dün saat 17:00 sularında yaşandı. Bornova 206 sokakta bir apartman dairesinin 6'ıncı katında oturan Akın Y. isimli vatandaş yarı çıplak soyunup evinin balkonuna çıktı. Akın Y'i yarı çıplak vaziyette balkonda gören vatandaşlar polise durumu bildirdi. Daha sonra İzmir sokaklarında dolaşmak için çırılçıplak dışarı çıkan Akın Y'i olay mahalline gelen ekipler uzun uğraşın ardından durdurabildi.

Reklam
Reklam

Tercümanlık yaptığı öğrenilen Akın Y'in daha önce evlenip boşandığı belirtildi. Akın Y, polis ekiplerinin müdahalesi ile ailesi tarafından getirilen kıyafeti zorla üstüne giydi.Psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilen Akın Y., "Ben Mit müsteşarıyım, ne gerekiyorsa herşeyi yaparım.Expo'yu kazandık hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Ekipler tarafından çağırılan ambulansla İzmir Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırılan genç adamın tedavisine başlandığı belirtildi. Akın Y'in komşuları,"Komşumuzun bu şekilde davranışlar sergilemesi bizi rahatsız ediyor.Mahallede huzur kalmadı" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: