İzmir'in Ilk Müzayede Oteli Faaliyete Geçti

İZMİR (A.A) - Alaçatı beldesinde Hüsran Akıllıoğlu'nun işlettiği Sesil Butik Oteli, İZKA'nın "Turizmde Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Mali Destek Programı"

İZMİR (A.A) - Alaçatı beldesinde Hüsran Akıllıoğlu'nun işlettiği Sesil Butik Oteli, İZKA'nın "Turizmde Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Mali Destek Programı" desteği ile İzmir'in ilk müzayede oteli olarak faaliyete geçti.

Müzayede Salonu'nun açılışında konuşan Otel Sahibi ve Proje Koordinatörü Hüsran Akıllıoğlu, proje doğrultusunda yılda 3 bin kişilik bir turist grubuna ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Projenin, yaratacağı etki ile butik otelleri ve doğal yapısı ile tanınan Alaçatı'nın kültür ve müzayede turizmi alanında gelişmesine katkı sağlamasının yanı sıra yeni girişimcilerin bölgeye yatırım olanaklarını artıracağını öngörüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İzmir Kalkınma Ajansı Kurumsal İletişim Sorumlusu Nazlı Kayı da, öncülerin şehri İzmir'de ilklere örnek bir projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getirerek, "İzmir'in ilk müzayede oteli, kültür turizmine sağladığı katkı, sürdürülebilir, yenilikçi konseptiyle fark yaratıyor. Eskiyi, yenilikçi bir şekilde insanlarla buluşturan bu otel, antikayla moderni birleştirmiş oluyor. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açılış kokteylinin ardından Müzayede Salonu kurdele kesilerek kullanıma açıldı.

Otelde, ulusal ve uluslararası müzayede faaliyetlerinin başlamasıyla, butik otelciliğe farklı bir renk getirilmesi ve bölgedeki butik otelciliğin gelişip, yaygınlaşmasına katkıda bulunulması sağlanmış olacak.

Görülen her şeyin satın alınabilindiği otelde, zengin bir antika koleksiyon da bulunuyor.

Muhabir: Ayten Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: