İzmirli Ak Kadınlar Üye Kaydında Rekor Kırdı Ve Türkiye Şampiyonu Oldu

Ramazan programları çerçevesinde İzmir’de 10 bin ailenin kapısını çalarak 60 bin vatandaşla buluşan AK Parti...

Ramazan programları çerçevesinde İzmir’de 10 bin ailenin kapısını çalarak 60 bin vatandaşla buluşan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, üye kayıtlarında rekor kırarak Türkiye birincisi oldu. Toplam üye sayısının kadın üye sayısına oranı bazında Türkiye birincisi olan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları’na genel merkezden de teşekkür geldi.

İl başkanları toplantısında İzmir’e teşekkür eden Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak’ın başarılı çalışmalarının kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Kadınların bir yandan siyasetten ekonomiye, eğitimden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında en aktif biçimde roller üstlendiğini, bir yandan da bu ülkenin gelecek nesillerini yetiştirdiğini hatırlatan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, "Biz kadınların yetiştirdiği ufku açık, dağarcığı zengin, komplekslerinden arınmış, bilgili, donanımlı, özgüven sahibi nesillerle Türkiye dünyanın zirvesine adını yazdıracak. AK Parti, kadınlara verdiği önemi kadınları siyasetin zirvesine çıkartarak göstermektedir. AK Parti’nin kadınlara verdiği önemin bilincinde olan teşkilatımızın fedakâr mensupları İzmir’de 10 bin ailenin kapısını çalmış ve 60 bin kişiyle buluşarak bir rekorun altına imza atmıştır. Bu başarıda pay sahibi olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: