İzmirli Bayan Güreşçilerden Büyük Başarı

Eskişehir’de gerçekleştirilen Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda, İzmir’li güreşçiler takım halinde şampiyon oldu.Eskişehir’de 6-7 Nisan'da düzenlenen...

Eskişehir’de gerçekleştirilen Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda, İzmir’li güreşçiler takım halinde şampiyon oldu.

Eskişehir’de 6-7 Nisan'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'na 32 ilden 47 takım ve 156 sporcu katıldı. Turnuvada İzmir Büyükşehir Belediyesi adına 6 sıklette yarışan sporcular, 5 sıklette puan vermeden tuşla birincilik elde ederek takım halinde şampiyon oldular.

Antrenör Selahattin Karaman, yaptığı açıklamada, “Haziran’da Avrupa Şampiyonası, Ağustos’ta Dünya Şampiyonası olacak. Hedefimiz Dünya ve Avrupa şampiyonalarında şampiyonluk, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eskişehir’de Türkiye Şampiyonasında sporcularımızdan 46 kg’da Sercan Kotaz, 56 kg’da Derya Bayhan, 60 kg’da Gözde Yıldırım, 65 kg’da Aslı Tuğcu ve 70 kg’da Beste Altuğ hiç puan vermeden birincilik elde ettiler. 14-27 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da Avrupa Şampiyonası Hazırlık Kampı'na katılacağız. Çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da, “Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederim. Bayanlarımızın bu zor branşta dereceler elde etmesinden gurur duydum. Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında başarılar elde etmelerini bekliyorum. Teşkilat olarak sporcularımızın yanındayız. Desteğimiz artarak devam etmektedir” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: